Exkluzívne drinky od neprehliadnuteľných značiek

Autor VN február 2016 -

Spoločnosť Pernod Ricard ponúka najvyšší stupeň exkluzivity z oblasti prémiových alkoholických nápojov.

Svojim partnerom ponúka najvyšší segment z výberu renomovaných svetových značiek alkoholu, limitovaných edícií a ťažko dostupných špecialít. Či už chcete poslať exkluzívny dar, hľadáte barmanský servis pre svoje podujatie alebo unikátnu fľašu do svojej zbierky – nazrite do nášho produktového katalógu a nechajte sa inšpitovať. Spoločnosť Pernod Ricard Slovakia je súčasťou koncernu so sídlom v Paríži. Distribuuje viac ako 30 svetových značiek prémiového alkoholu, napríklad Chivas Regal, Ballantine´s, The Glenlivet, Jameson, Martell, Ararat, Absolut vodka, rum Havana Club, Beefeater gin, Champagne Perrier Jouët, Mumm a ďalšie. Ako výhradný importér sa venuje ich predaju do veľkoobchodov, retailu, ale aj individuálnym klientom formou B2B (čo sa týka najmä prémiových značiek).

Nie je len firmou orientovanou na predaj, ale venuje sa tiež aktivitám podporujúcim zodpovedné pitie alkoholu; je spoluzakladateľom Fóra Pi s rozumom.Spoločnosť sa prezentuje aj na rôznych spoločenských podujatiach a eventoch, kde ponúka na ochutnávku rôzne druhy prémiového alkoholu s prítomnosťou svojho ambasádora. Ten hosťom nielen servíruje drinky, ale aj porozpráva zaujímavosti o nich. Pernod Ricard Slovakia tiež organizuje slovenské kolá súťaží ako Havana Grand Prix, Absolut Invite, Becherovka Class či Beefeater MIXLDN.

PR

Limitované edície pre najnáročnejších – v ponuke:

Martell Premier Voyage: Pri príležitosti tristého výročia vzniku domu Cognac Martell ho vyrobili len 300 fliaš. V zmesi 18 eaux-de-vie je najmladšia z roku 1977, najstaršia z roku 1868.

Chivas Regal Extra: Zmes najlepších a najvzácnejších sladových whiskies; zlatá medaila zo San Francisco World Spririt Competition 2015 v kategórii Blended Scotch Up to 15ys.

Perrier-Jouët Belle Epoque: Výnimočné Champagne v darčekovej edícii s pohárikmi so sasankovým vzorom – symbolom Belle Epoque.

Havana Club Máximo Extra Anejo: Špičkový produkt tradičnej značky je výsledkom citlivého miešania najstarších (30 rokov) a najjemnejších rezerv výrobcu Havana Club.

Beefeater Burrough’s Reserve: Vyrába od roku 1860 v malej pálenici stále v rovnakom medenom tanku s objemom 268 l. Potom odpočíva v dubových sudoch, predtým naplnených aromatickým lilletom.

Jameson Trilogy: Drevená kazeta obsahuje troje whiskeys Jameson, kde každá má svoj príbeh: jemný Original, výrazná Select Reserve aj harmonická Gold Reserve.

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK