Virtuálne sídlo vám mesačne ušetrí aj pár stoviek eur

Autor ML september 2018 -
Virtuálne sídlo vám mesačne ušetrí aj pár stoviek eur Shutterstock.com (archív Seocentrum)

Najväčším problémom väčšiny podnikateľov na Slovensku sú predražené kancelárske priestory. Viacerí podnikatelia ich ani naplno nevyužívajú, no potrebujú registračné sídlo, na ktorom by bola registrovaná ich firma.

Ak vám platenie drahých kancelárskych priestorov spôsobuje finančné problémy, využite možnosť prenájmu virtuálneho sídla v Bratislave. Virtuálne sídlo v hlavnom meste vám môže mesačne ušetriť aj pár stoviek eur.

Nachádzajú sa na najlukratívnejších adresách

Väčšina virtuálnych sídiel sa nachádza na najlukratívnejších adresách v hlavnom meste. Okrem toho, že vám mesačne znížia náklady o viac ako polovicu, vám prinesú aj prestíž. Aj z tohto dôvodu si ich vyberajú nielen začínajúci, ale aj takí podnikatelia, ktorí podnikajú dlhé roky. Vďaka lukratívnej adrese sa zvýši dôveryhodnosť vašej firmy a tým sa vám zvýšia aj zisky.
Niektoré virtuálne sídla nájdete priamo v historickom centre Bratislavy – v blízkosti Michalskej brány a na Palisádach.

Nech už si vyberiete ktorékoľvek virtuálne sídlo, máte istotu, že vám prinesie aj väčší počet klientov, ktorí uprednostnia vašu firmu sídliacu v centre Bratislavy pred firmou v ktoromkoľvek inom meste na Slovensku.

Pre koho je vhodné?

Virtuálne sídla, ktoré nájdete v hlavnom meste, sú vhodné hlavne pre začínajúcich podnikateľov. Preto ak začínate podnikať, namiesto predražených kancelárskych priestorov si vyberte výhodné registračné sídlo v hlavnom meste. Virtuálne sídlo vyhľadávajú aj podnikatelia so skúsenosťami, ktorí chcú ušetriť na predražených kanceláriách a väčšinu pracovného času trávia v teréne.

Pri výbere firmy, ktorá ponúka výhodné virtuálne sídla, si dávajte veľký pozor. Vyberajte si dôveryhodného poskytovateľa registračných sídiel, ktorý neponúka virtuálne sídla podnikateľom, ktorí sa chcú vyhnúť exekútorom a odďaľujú likvidáciu už aj tak nefunkčnej spoločnosti.

Služby k virtuálnemu sídlu

Ak sa rozhodnete pre prenájom virtuálneho sídla, získate aj ďalšie výhodné služby. Poskytovatelia virtuálnych sídiel vám na danej adrese poskytnú plne vybavené zasadacie priestory v prípade, že budete potrebovať priestor na stretnutie s klientom a budete chcieť súkromie, ktoré by ste v reštaurácii a v kaviarni určite nemali. Okrem zasadacích priestorov vám budú vo vašej neprítomnosti preberať a uschovávať prijatú poštu, o ktorej vás samozrejme budú informovať, a to prostredníctvom emailu.

Ak nechcete platiť drahé kancelárske priestory, vyberte si pre vás najvýhodnejšie virtuálne sídlo a šetrite peniaze na iné, dôležitejšie veci.

ML

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK