Ako môžete pri zakladaní spoločnosti registrovanej k DPH ušetriť až 2 mesiace?

Autor ML október 2018 -
Ako môžete pri zakladaní spoločnosti registrovanej k DPH ušetriť až 2 mesiace? Shutterstock.com (archív Seocentrum)

Komplikovaný a časovo náročný proces registrácie firmy k DPH vás od splnenia vašich snov môže veľmi rýchlo odradiť.

Ak sa krok za krokom pustíte do zodpovedného plnenia všetkých podmienok, určite vám tento proces zaberie viac ako dva mesiace. V mnohých prípadoch však záleží úspech od správneho načasovania a investícií, ktoré na svoj projekt získate. Aby ste neskôr svoje premárnené šance nemuseli ľutovať, začnite to robiť inak a lepšie.

Predaj firiem registrovaných k DPH

Všetko môžete vyriešiť jednoduchý spôsobom. Objednajte si s.r.o. s DPH na predaj. Vďaka tejto možnosti môžete ako platiteľ DPH podnikať už v priebehu 24 hodín, čo je v porovnaní s klasickou cestou registrácie neporovnateľne lepšia výhoda.

Ak by ste sa rozhodli podstúpiť bežný proces založenia spoločnosti, budete potrebovať okrem financií aj poriadne nervy a dávku trpezlivosti. Okrem zmlúv a všetkých prvotných záležitostí, vás zbrzdí aj hľadanie vhodnej adresy pre firmu. Ak ju nebudete mať, pretože nechcete na tieto účely využívať svoju súkromnú adresu, zrejme budete hľadať prenájom.

Klasické kancelárie v mestách, ale aj v obci nebudú zadarmo. Platí sa za energie a celú prevádzku. Mesačné náklady vedia byť pre začínajúcich podnikateľov likvidačné, ale bez sídla spoločnosti sa nemôžete zaregistrovať a začať podnikať.

Riešením je registračné sídlo

Prenajať si registračné sídlo firmy Bratislava 3 môže byť pre vás voľba číslo 1. Neporovnateľne nižšie poplatky a lacnejší prenájom. Kvalitné služby pri riadení doručenej pošty, potrebné označenie, ideálna poloha, anonymita a ten najlepší priestor pre konanie firemnej akcie alebo konferencie.

Ak už budete mať takéto sídlo, môžete prejsť na ďalšie kroky, ktorými sú vaše ohlasovacie a oznamovacie povinnosti. Potrebujete sa s novou firmou registrovať v Sociálnej a zdravotnej poisťovni a samozrejme aj na daňovom úrade. Pri bežnom spôsobe si budete musieť počkať až 60 dní.

Kúpou firmy určenej na predaj zo špeciálnej ponuky od M2b.sk, môžete tento čas využiť na niečo iné a efektívnejšie, pretože takýmto spôsobom – ako platiteľ DPH, sa dá podnikať už v priebehu 24 hodín. Tak to jednoducho skúste.

ML

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK