Desať najlepších vianočných darčekov pre zamestnancov v roku 2022

Autor november 2022

Opäť je tu ten čas roka, kedy sa radi zababušíme do deky na svojom gauči a začína sezóna vianočných dovoleniek. Chladné počasie prelína slávnostná nálada a užívame si spoločnosť druhých, ktorým chceme dať najavo svoju náklonnosť aj pomocou
darčekov.

Oslavy Vianoc sa netýkajú iba našej rodiny a domovov. Rovnako sa tešíme a obdarúvame aj v prostredí, kde trávime tretinu života - v práci. Tradícia dávania darčekov utužuje kolektív a to najmä vtedy, ak sa nadriadení rozhodnú obdarovať zamestnancov. Lenže v prípade, že je vaša firma plná rôznorodých ľudí, mužov i žien v rozličnom veku a s rôznymi záujmami, je náročné vybrať univerzálny darček, ktorý by potešil každého. Zároveň však nechcete darovať každému niečo iné, aby nedochádzalo k porovnávaniu. Nezúfajte, máme pre vás skvelé tipy, ktoré zamestnancov naozaj potešia.

Vybavenie do kancelárie

Ako sme už spomenuli, v práci trávime značnú časť svojho života, preto by to malo byť príjemné miesto. Akékoľvek vylepšenia, ktoré svojim zamestnancom poskytnete, sa odrazia aj na ich výkone a eláne. Skvelou voľbou je nový kancelársky písací stôl, ktorý na konci roka poskytne príležitosť k reorganizácii a uprataniu dokumentov.

Veselé nechty

Máte prevažne ženský kolektív? Dámy i slečny vždy ocenia trochu rozmaznávania. Dobrou voľbou bude poukaz na vianočné gélové nechty pre všetky dámy vo firme. Podporíte ich vianočnú náladu zábavným a originálnym spôsobom.

Darčekové poukážky
Ani v roku 2022 nešliapnete vedľa, ak sa rozhodnete obdarovať zamestnancov darčekovými poukážkami. Všetci dostanú tú istú finančnú hodnotu, ale je v nich aj určitý priestor na personalizáciu. Kozmetika, knihy, oblečenie alebo poukážky do reštaurácií či všeobecne zamerané do rôznych supermarketov - to všetko máte na výber.

Darčeky pre psíčkarov

Viete, ako najviac potešíte milovníkov domácich zvieratiek? Kúpte im niečo pre ich miláčika. Najlepšou voľbou sú kvalitné granule Dog's Chef inšpirované receptami na menu pre ľudí. Posilňujú, dodávajú vitamíny a skvelo chutia.

Spoločenské hry
Čo je na sviatočnej sezóne výnimočné pre všetkých pracujúcich? Majú možnosť tráviť viac času so svojimi milovanými. Aby to bol naozaj kvalitný spoločný čas a nie iba sledovanie televízie, môžete im dopriať najnovšie spoločenské hry.

Zvukotesné slúchadlá
Hluk z okolia sťažuje prácu, ale nejde iba o to, aby sa zamestnanci lepšie koncentrovali. Slúchadlá blokujúce hluky im môžu spríjemniť aj cestovanie, či už do práce, alebo na zimnú dovolenku.

Čokoládové pokušenie
Vianočné sviatky nie sú kompletné, ak v nich nie je tona čokolády. Preto čokoládovým dezertom so špeciálnymi príchuťami nič nepokazíte, najmä ak hľadáte menší darček. Dajte si záležať na dizajne škatuliek, pretože tie vytvárajú prvý dojem.

Personalizované zápisníky
Zápisníky patria k základným kancelárskym potrebám. Ak sa vám podarí ich personalizovať a doplniť o mená zamestnancov alebo dokonca aj o ich obľúbené farby, ide o skvelý darček s osobným nádychom, ktorý je zároveň praktický a oproti iným možnostiam aj pomerne lacný.

Kurz pečenia
Vyberte sa spoločne za hranice kancelárie a vytvorte si spoločné zážitky, napríklad na obľúbených kurzoch pečenia. Vytvoríte si niečo sladké, podporíte vianočnú atmosféru a vzniknú príjemné spomienky. Ak sa vám pečenie nepozdáva, môžete vyskúšať varenie, someliérstvo alebo výrobu vlastných parfumov. Darček a aktivita v jednom - čo viac si priať?

Voňavé sviečky
Príjemná vôňa vytvorí skvelú atmosféru. Keďže ide o Vianoce, spájame ich aj s drobnými svetielkami po celom dome. Aromatické sviečky ponúkajú dva v jednom - vôňu a mäkké svetlo, ktoré prehreje domov alebo kanceláriu.

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK